Skab nyt i din virksomhed med InnoBooster

SMV’er, der ønsker at udvikle nye produkter eller ydelser, kan få op til 5 mio. kr. i støtte fra Innovationsfonden. Læs om de nye og mere brede tilbud til SMV’er, fonden lancerede første august.

Fra første august har SMV’er kunnet søge Innovationsfonden om langt højere støttebeløb og om hjælp til en bredere vifte af innovationstilbud end tidligere. Ordningen, der erstatter tidligere Videnkuponer og Videnpiloter, er døbt InnoBooster, men trods det moderne navn kan ordningen fortsat hjælpe SMV’er med bl.a. højtuddannede medarbejdere med løntilskud, dvs. de tidligere Videnpiloter, der var populære blandt små og mellemstore virksomheder.

”InnoBooster kan fx SMV’ere hjælpe med det, vi bedst kender som en Videnpilot. Men der er en bred vifte af muligheder, så hvis man er en virksomhed, der ønsker at udvikle nye produkter, ydelser eller fx arbejdsgange, skylder man sig selv at undersøge det nærmere”, siger adm. direktør i Håndværksrådet, Ane Buch.

Innovationsfonden kan investere helt op til 5 mio. kr. i innovationsprojekter i innovative virksomheder med potentiale til at skabe vækst og beskæftigelse i Danmark. Som noget nyt vil innovationsfonden også investere i start-up virksomheder.

Vil du vide mere?

Kontakt InnoBooster og læs mere på Innovationsfondens hjemmeside.