Rabatportalen uden omveje


Du finder Håndværksrådets Rabatportal under menupunktet 'Medlemskab'.

Håndværksrådets Rabatportal harholdt flyttedag, så du nu finder de gode medlemstilbud direkte på Håndværksrådets hjemmeside.

Ved årsskiftet kunne Håndværksrådet præsentere en endnu bedre og større Rabatportal til Håndværksrådets medlemmer.

”Det er vigtigt for os, at alle vores medlemmer nemt kan finde frem til Håndværksrådets medlemsfordele. Vi har derfor valgt at indlejre Rabatportalen direkte på Håndværksrådets egen hjemmeside. Så bliver det også nemmere for vores medlemmer at overskue de attraktive medlemstilbud”, siger Håndværksrådets adm. direktør Ane Buch.

Som medlem af Håndværksrådet har din virksomhed automatisk adgang til samtlige af Rabatportalens leverandøraftaler, rabatter og indkøbsfordele.

Fra billig vinterferie til forsikringer
Rabatportalen er et kommercielt drevet indkøbsfællesskab, som kører selvstændigt ved siden af Håndværksrådets øvrige virke og politiske arbejde.

Håndværksrådet repræsenterer mange tusinde virksomheder og kan derfor indgå fordelagtige aftaler, man som enkeltvirksomhed har sværere ved at forhandle sig frem til. Det betyder, at medlemmer af Håndværksrådet kan finde attraktive samhandelsbetingelser, rabatter og tilbud inden for:

► administration og regnskab
► brændstof og energi
► biler og transport
► eksport-dokumenter
► forsikringer (TRYG)
► hoteller og rejser
► telefoni og internet
► marketing og kommunikation
► materiel og udstyr
► underholdning og kultur
► økonomi.

Her finder du Rabatportalen
Da Rabatportalen kun er for Håndværksrådets medlemmer, finder du Rabatportalen på den lukkede del af Håndværksrådets hjemmeside under menupunktet ’Medlemskab’. Det kræver derfor, at du logger dig ind med din email-adresse og dit kodeord, før du kan se tilbuddene.

Er du medlem af en organisation eller forening, der er medlem af Håndværksrådet, burde den have indberettet dit CVR-nummer, så du kan oprette en profil.